Agis oormerken voor runderen

De SensOor is een innovatief product ontwikkeld door Agis Automatisering. Het is een ingegoten chip dat geklikt wordt in het oormerk van de koe en meet 24 uur per dag 7 dagen per week. Het CowManager SensOor systeem bestaat uit 3 modules: vruchtbaarheid, gezondheid en voeding. Het gebruik van de SensOor bespaart arbeid en zorgt voor een duurzame veestapel.

De SensOor wordt eenvoudig bevestigd in een speciaal voor Agis ontwikkeld Supertag oormerk met een verliespercentage kleiner dan 1%. Voor het doorsturen van de gegevens wordt een coƶrdinator op de computer aangesloten.

De Agis CowManager met SensOren registreert voortdurend de vitale signalen van een koe. In een vroeg stadium kan zo bijvoorbeeld een eventuele ziekte of afkalving worden gesignaleerd. De SensOor registreert onder meer temperatuur en bewegelijkheid van de koe. De verzamelde gegevens worden vergeleken met de historische gegevens van de individuele koe en met gegevens over bekende ziektepatronen. Bovendien kunnen via de SensOor efficiƫnter medicijnen toegediend worden.

AGIS Runderoormerken 8L

Dalton AGIS Runderoormerken 8L
Dalton Supertag/Agis SensOor groot / blanco (set)
Combinatie: groot merk en groot merk
AantalPrijs
50 +€ 1,95
100 +€ 1,95
Artikelcode: SRUND8L
Prijs: € 2,10
 
 

Product tijdelijk niet beschikbaar!

 
 

Supertag Oormerk Tang

Dalton Supertag Oormerk Tang
Supertag oormerk tang voor runderen.
Tang van hoge kwaliteit met levenslange garantie.
 
Artikelcode: ACSUP
Prijs: € 18,00
 
 
Aantal
 
*Alle prijzen zijn exclusief 21% Btw.
Merko Dalton B.V.
Postbus 424, 7570 AK Oldenzaal
E-mail: info@merkodalton.nl·Tel.: 0544 - 372497·Fax: 0544 - 372475